Waar en wanneer is Smul ?

Smul wordt gehouden van 5 t/m 7 juni 2020 in het Sportpark van Uden

(zie kaart)

Wordt er gefotografeerd of gefilmd op Smul?

Op het terrein zal er ter promotie voor volgende evenementen worden gefilmd en gefotografeerd, heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, geef het even door aan de desbetreffende fotograaf/cameraman.

Mag ik mijn hond meenemen?

Natuurlijk is uw trouwe viervoeter welkom tijdens Foodtruck Festival Smul, we vragen u wel om de hond aangelijnd te houden en geen poepies achter te laten op het terrein.

Minimumleeftijd

Er is geen minimumleeftijd voor bezoekers aan het Foodtruck Festival Smul, iedereen die van lekker eten houdt is van harte welkom. Misschien overbodig te vermelden maar we doen het toch: Aan bezoekers onder 18 jaar wordt geen alcohol geschonken, bij twijfel zal hierop worden gecontroleerd.

Mag ik eigen meegebrachte consumpties meenemen naar Smul?

Hier zijn we kort en bondig in: Nee

Wat is de entreeprijs voor het Smul festival?

De entree is volledig gratis, bij de eerste bestelling van een drankje koopt u een zogenoemde Smul beker, hiervoor betaal je  €2,70 of 1 smulmunt aan statiegeld. Bij elke volgende bestelling levert u de “oude” Smul beker in en ontvangt u een schone nieuwe beker. Wilt u uw beker weer inleveren voor 1 munt of een drankje? Dat kan, u krijgt dan van ons een plastic wegwerp beker met uw drankje. Deze beker niet op het terrein gooien, er zullen afvalbakken voor plastic staan. Zo houden we het terrein schoon.

Hoe kan ik betalen bij het Smul festival?

Het eten en drinken tijdens het Foodtruck Festival Smul betaal je met smulmunten, deze zijn te verkrijgen bij de Kassa en kosten €2,70 per stuk. Bij de kassa kan je ook pinnen met je bankpas of creditcard.

 

Mijn vraag staat er niet bij?

Dat is vervelend, wij hoopten echt dat jouw vraag erbij zou staan. Mail ons je vraag en wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven.